CLICK TO GO TO MY OFFICIAL MAKEUP WEBSITE

CLICK TO GO TO MY OFFICIAL MAKEUP WEBSITE
PROVIDE MAKEUP SERVICES | MAKEUP CLASSES

Wednesday, April 21, 2010

Tag Dari Iela

Saya kene tag dr IELA

jadi tanpa membuang masa saya terus siapkan tag ini..haha

Tajuk Tag: Barang Pertama

1. Barang kahwin pertama yg dipakai

Hurm, barang ape eh barang pertama yang dipakai. haa! gelang batal air semayang. haha.. tapi dah cabut. sebab takot hilang. but lepas je abes wedding terus amek handbeg! kat first reception lagi.. dah siap isi brg dlm tu.. haha


2. Barang elektrik pertama yg beli bersama pasangan slps sah bernikah dan dok sebumbung

washer machine! perlukan ini..salah satu barang yang penting yang HARUS ade dalam rumah!


3. Barang pertama milik peribadi yang dibeli guna duit hantaran

duit hantaran bg sepenuhnye dekat parents, tapi dpt balik dlm 3k. beli wahser machine tu la.. then selebihnye, beli kitchen kabinet. and ape tah lagi tak ingat..


4. Barang peribadi pertama yg dibeli slps bergelar isteri

hurm makeup??? ape lagi!!


5. Barang mahal pertama yg dibeli sbg suami isteri (beli dgn capai keputusan bersama)

barang ape ek? aircon? mahal ke? hahah.. letak dlm master bedroom! share2 duet...



Disebabkan soalan2 nyer sesuai untuk org yg dah kahwin, aku nak tag kat orang yang baru je kahwin iaitu : AZIE

mekasih~

2 comments:

iela said...

wah...dengan pantasss.. huhuhu.. ooo..brg peribadi pertama dibeli sepelas bergelar isteri makeup yeeerrr... huhuhu..

Love Says it All~ said...

iela| haha terus update.. kalau x..malas.. aah makeup.. mmg beli makeup je keje.. dah kate makeup artist..haha