CLICK TO GO TO MY OFFICIAL MAKEUP WEBSITE

CLICK TO GO TO MY OFFICIAL MAKEUP WEBSITE
PROVIDE MAKEUP SERVICES | MAKEUP CLASSES

Monday, January 11, 2010

Beautiful is the word

Rumah mestilah kena cozy betul tak? mestilah kene cantik untuk menjadikkan cozy & selesa.. mestilah kena ade duit untuk membuatkannya cantik dan menjadikannya cozy & selesa..

okey enough of that...

PLASTER CILING SUDAH SIAPPPPPPPPPPPPPPPPP!!!!!! and it's soooooooooo pretty..and i loveee itttt soooo muchhh!!!!!!

oh oh thanks to family members : umi, mama, abah dah sape2 yang banyak mengsponsorkan wang ringgit kepada kami... appreciate it!!!!

here's the picture. enjoy..

p/s: penat nak type panjang2... mahu tidur sudah!!!


-my living room-


-my kitchen-




-Eyra Rizal Makeup Room/Mini Studio




-Dining Area-




-Middle room-


-My Bedroom-

Gambar2 ni diambil mase rumah belum dicuci and ditouch up balik catnye... now, the house is clean, and the paint has been touched up.. tinggal nak letak curtain and wallpaper je.. then susun2 furnitures yang ade.. then we're ready to move in by next month! =D

7 comments:

SugarSpices said...

cantik sangat dear....keep update yaa....ehehehe

Love Says it All~ said...

SugarSpices| thanks babe.. =D will update more once it's ready.. hee~

elly said...

Wah cantiknye umah pengantin baru ni... Nanti bleh la buat makan2 ye cikgu dah ade dapur baru tuh... he3

Am said...

so sweet... n romantic too!!

Love Says it All~ said...

elly| hahah thanks! insyallah... =)

Am| thanks.. aah.. suke sgt warna2 cam tu! nmpak cozy je..

Kaseh NazLieza said...

selamat menjadi bakal raja sehari..=)

Love Says it All~ said...

kaseh narlieza| thanks for the wish dear..