CLICK TO GO TO MY OFFICIAL MAKEUP WEBSITE

CLICK TO GO TO MY OFFICIAL MAKEUP WEBSITE
PROVIDE MAKEUP SERVICES | MAKEUP CLASSES

Wednesday, November 4, 2009

Baju untuk reception

Baju ni 1st pick mase mule2 lagi pg Butik Syahirah ni... tatau la nape aku suke sgt... mungkin sb mmg suke warna pepel. so nak amek baju yang sweet2 je... ade mix2 pepel sikit.. but pelamin semua nk yang striking2 gitu!

baju ni akan dipakai mase kenduri sbelah perempuan.. sebelah lelaki hitam+putih. warna yang dipilih oleh encik tunang sendiri. hehe.. xde gmbar pulak tuk baju yang tu.. jadi kene tnggu hari tu sendiri la utk tgk ye...

aku amek satu set semua baju 3 pasang + 3 kali makeup dr Butik SYahirah tu.. total semua = RM5400.
mahal sunggh.. haha.. but sgt2 puas hati dgn pilihan!!

ye la.. xpe.. this is an execption.. coz y? kite kawen sekali je kan...
dulu mase kecik2 teringin nak pakai gown + rmbut nk curly2 then pakai tiara... tp sejak2 dah pakai tudung ni.. kene la sopan2.. tp it's ok.. baju dr Butik Syahirah ni sgt cantik dan ade tudung yang matching skali.. so x payah susah2 nk carik2 tudung lagi.. membuatkan kite nak pakai tudung!!

14 comments:

Adie De' Make Up Artist said...

sapela yg bakal mekap kak eira dihari bhagia nantiyer?

Ietams said...

lawa..
konfem gojes nanti tuu

~Love Says It All~ said...

adie: err namenye kak zetty... die mmg makeup for magazine oengantin punye org.. tp x tau la takot kene kat muke ni jadi laen... haha... dah la cerewet sket bab2 makeup ni.. nak cantik2 ajew.. hehek..

~Love Says It All~ said...

kak ieta: huh..mestila kene lawo... hahah.. skali skale yek.. degil gak nk yg tu.. harga pon lawo ler.... =p

Nor Liza @ Elly said...

Eyra butik syahirah ni yg kat rawang tu ke? Memang baju dia cantik2 sbb tu hargenye mahal ckit sbb kakak elly pun ambik ngan butik ni... puas hatile.

~Love Says It All~ said...

kak elly: dkt b.beruntung.. aah..eyra amek ngn die.. aka berkerja pon ade gak ngn die... makeup2 cust .. hehe.. =) mmg puas ati baju2 die...... lawa sgt2....

Nor Liza @ Elly said...

He3 rase mcm nak sanding ngan hubby skali lagik je... kih2. Lawa la kau nanti eyra...

~Love Says It All~ said...

kak elly: erk.. hopefully lawa la nanti.. takot jadi sebaliknye lak.. hahaha... doakan yg terbaik.. =)

.:Fathiha Zainal:. said...

Waaaa... Taniah. Taniah.. U r getting married. *Me plak yg excited. Hehe.. Again, tahniah sis.. =)

~Love Says It All~ said...

fathiha zainal : hahaha.. exited lak die... tu laa.. kelam kabut ni.. baaaaaaanyak lagi bende kene prepare.. haha. mls2!! hee~~

Adie De' Make Up Artist said...

kak eira jemput adie tau nanti kenduri kawen nyer....hihihih..

jadikanla adi list mekap artist blog kak eira ni...

~Love Says It All~ said...

heh.. bule je.. adie kat upsi kan.. x kenai ker tu sape? puan syiqin ngn en shah. haha lecture upsi tuh. matematik.

ko ni panggey aku kak.. bukan same baye kan? terase tua ai taU! haha

oh oh.. akan ku letak namemu dlm list ye...

Adie De' Make Up Artist said...

hehehe.... kenal lacture kat fakulti bahasa jer..hihihihi

owh same umor ke??

kate raja diana u senior die huhu..

k la mesti wedding u meletops kan...

semoga bahagia.. jemput tau

SHER said...

nice & all the best to you!!!